Västanfors IF FK

Referat

Referat: Gideonsbergs IF 2 - Västanfors IF FK

En solig dag på en ok gräsplan i september...kunde varit värre, Att vi sen möter serieledarna är också passande för dagen
Vi börjar bra och skapar flera bra lägen där vi bla fiskar uppen dålig bakåtpass och gör 1-0 i 4:de minuten. Efter det så har vi fler bra lägen att öka ledningen men är inte helt kliniska i avslutande lägen. Vi spelar bra och är giftiga i våra omställningar. Dom har ett långskott i stolpen samt ett friläge som Emilia och Racha löser.
Andra halvleken fick vi göra många byten o då tappar man i organisationen. Tjejerna kämpade hårt. Vi gör 2-0 på en fräckis i 64:de minuten
?? Natta uppfattar att dom börjat ställa muren o målvakten är vid stolpen...så hn skjuter i tom bur! Domaren blåser mål då vi inte begärt avstånd!
Tyvärr reducerar dom efter bara 4 minuter så kampen fortsätter och 3-1 gör vi i 73 minuten då Fidde från kanten skickar in en boll som målvakten får bakom sig o i mål. ...men även här så låter vi dom komma in i matchen då dom i 77:de gör 2-3 och man kan lugnt konstatera att det var hård kamp ända till slutsignalen.
Mycket bra jobb av alla tjejer idag då vi får två ganska jobbiga skador...Racha i första halvlek med sin hälsena och Sara med en smäll över smalbenet vi deras 1-2 mål. Vi hoppas dom snart är på fötter igen. ??
Dagens KEXchoklad blev igen två spelre , även om många idag ska ha en kexchoklad för sina insattser. Dom utvalda idag blev Racha för sin räddning vid målläge där hälsenan fick ta smällen , men inget mål blev det! Spelare nummer två blev Emilia i målet som gör en kanonmatch och gör flera kvalificerade räddningar under matchen bla två frilägen.
Vad säger om våra motståndare Västanfors?.... Jondet är seriens bästa lag utan någe som helst tvekan! ...sen är det vi såklart! ??